fbpx
WelkeBrilPastBijMij_Opticien_Briladvies

Welke bril past bij mij?

Welke bril past bij mij?

Brillen zijn er in alle vormen en maten. En een bril is ook heel persoonlijk; het moet passen bij wie u bent. Maar welke bril past nu het beste bij u? Dat hangt onder andere af van uw gezichtsvorm, haarkleur, kleur ogen, levensstijl en persoonlijke wensen.

Op zoek naar de beste look? Nieuwstad Optiek in Doetinchem gaat samen met u op zoek naar de bril die het beste bij u past. Wij bieden voor iedereen een unieke kijkoplossing. Een bril die past bij uw persoonlijkheid, smaak en de vorm van uw gezicht. Bekijk online alvast onze brillencollectie of plan direct een briladvies afspraak in. Dan gaan we samen met u op zoek naar het montuur dat het best bij u past.

Persoonlijk briladvies van Nieuwstad Optiek

Elke gezicht is uniek. En daarom past er bij iedereen ook weer andere brilmonturen of zonnebrillen. Welke vorm bril het beste bij u past, hangt vooral af van uw gezichtsvorm. Uw gezichtsvorm kan rond, ovaal, vierkant, driehoekig, hartvormig of rechthoekig zijn. Voor iedere gezichtsvorm is de perfecte bril te vinden. Die de mooiste punten van uw gezicht benadrukt en de minder sterke punten camoufleert. Zo past bij een rond gezicht het beste brilvormen met rechte en hoekige lijnen, terwijl een ovale, ronde of brede brilvorm weer beter bij een vierkant gezicht past. En heeft u een ovaal gezicht? Dan staan vrijwel alle brillen goed, aangezien uw gezichtsvorm van zichzelf al mooi in evenwicht is.

Heeft u de vorm van het brilmontuur bepaald? Dan kijken we samen welke kleur bril het beste bij u past. Dit hangt namelijk af van uw huidskleur, haarkleur en oogkleur. Zo staan bij bruin haar metalen of donkere brillen het mooist, terwijl u bij blond haar het beste kunt kiezen voor lichtgekleurde monturen. Houdt u van een neutrale, rustig ogende look? Kies dan voor een bril in de kleurtint van uw ogen. En heeft u liever advies op maat, zodat u daarna zeker weet welke bril het beste bij u past? Plan dan via onze website een afspraak briladvies in.