Unieke brillen in Doetinchem

Toe aan een andere bril? Nieuwe bril kopen? Bril op sterkte nodig? Een bril is heel persoonlijk: het materiaal, de kleur van het glas, de sterkte, de UV-filter en het doel waarvoor u hem gebruikt: alles moet passen bij wie u bent. Ook moet uw bril lekker zitten. Bij Nieuwstad Optiek vindt u een groot assortiment monturen in diverse prijsklassen. Houdt u van moderne brillen of heeft u liever een klassiek montuur? Maak uw keuze uit onze unieke collectie monturen. Komt u er niet uit, dan gaan wij samen met u op zoek naar het montuur dat het best bij u past.

U heeft al een complete bril vanaf € 49,- inclusief gratis servicebeurt.

Onze merken

Ieder merk is uniek. Ieder jaar gaan wij naar de beurs om de nieuwste monturen te ontdekken van bijzondere merken. Ons assortiment merkmonturen is dan ook breed en met zorg samengesteld. Kiest u voor een tijdloos montuur of gaat u voor een exclusief merkmontuur? U vindt het allemaal bij Nieuwstad Optiek.

Zonnebrillen

Genieten van het zonnetje? Bescherm uw ogen met een goede zonnebril! Al onze zonnebrillen hebben UV-bescherming. Daarnaast vindt u bij ons een breed assortiment zonnebrillen met gepolariseerde glazen om schittering te voorkomen. Ook een zonnebril op sterkte is mogelijk. U kunt kiezen voor een enkelvoudige of multifocale zonnebril.

Kinderbrillen

Heeft uw kind een bril nodig? Wij hebben een ruim assortiment aan kinderbrillen met meer dan 60 monturen. U heeft al een kinderbril vanaf € 149,- inclusief ontspiegelde en geharde glazen. Bij aankoop van een kinderbril krijgt u altijd een goede reservebril cadeau.

U bent uniek. Uw bril ook.

Nieuwstad Optiek biedt voor iedereen een unieke kijkoplossing. Brillen die passen bij uw persoonlijkheid en smaak. En natuurlijk bij de vorm van uw gezicht. U bent immers uniek, waarom zou u dan genoegen nemen met een standaardbril? Bij Nieuwstad Optiek staan vakmanschap, maatwerk en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Bovendien werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen, waaronder titanium, genium, acetaat en handgemaakte materialen. Onze brillen zijn dus ook geschikt voor mensen met een allergie. Wilt u een second opinion over een bril die u bij een andere opticien heeft gekocht? Wij geven u gratis advies op maat.

Waarom u bij ons moet zijn

Deskundigheid, goede kwaliteit en uitstekende service! Dat is waarom u bij ons moet zijn.
Zelf uw afspraak inplannen dus geen wachttijden. Persoonlijk advies op maat van een van onze deskundige opticiens. Gratis servicebeurt voor uw bril, ook al heeft u hem ergens anders gekocht.

Door onze nauwe samenwerking met glasleveranciers kunnen wij u een uitstekende kwaliteit glazen garanderen. Uw bril wordt vervaardigd via een geavanceerd technisch proces en uw glazen worden secuur geslepen en gecontroleerd. En om er zeker van te zijn dat uw bril aan de hoge kwaliteitseisen van Nieuwstad Optiek voldoet, wordt uw bril voor aflevering nog eens extra gecontroleerd, onder meer op sterkte, coating en pasvorm.

 

Wij hebben een zeer ruim assortiment (zonne)glazen op voorraad, zodat u vaak al binnen één uur uw nieuwe bril kunt meenemen! Nog een goede reden om uw nieuwe brillen in Doetinchem bij Nieuwstad Optiek te kopen.