Verzilver uw brillenvergoeding 2024

Heeft u dit jaar nog recht op een brillenvergoeding? Onze winkel heeft een breed assortiment die bij ieders wens past. Neem contact met ons op en wij nemen al uw zorg uit handen. Wij declareren direct bij uw zorgverzekeraar! Bij Nieuwstad Optiek staan goede kwaliteit, service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Daarom bieden wij u advies op maat.

Maak vandaag uw afspraak!

Een bril kiezen is een unieke ervaring. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Onder het genot van een kopje koffie of thee presenteren wij u graag onze collectie van diverse merkenVervolgens declareren we direct uw zorgvergoeding!

Laden...

Waarom u bij ons moet zijn

Nieuwstad Optiek heeft het grootste assortiment merkbrillen van Doetinchem en omstreken. Wij hebben een uitgebreide collectie monturen met de laatste trends en materialen, zorgvuldig samengesteld uit alle topmerken. Van eenvoudig en neutraal tot exclusief en trendy. Al onze merkmonturen kopen wij zelf in. Daarvoor gaan wij ieder jaar naar de beurs in Milaan en naar andere optiekbeurzen.

Ook hebben wij een enorme voorraad glazen. En wij slijpen ze zelf. Daardoor is uw bril vaak dezelfde dag of de volgende dag al klaar.

Niet zeker of u vergoeding heeft?

Nog niet helemaal zeker of u nog steeds recht op een brillenvergoeding heeft? Maakt u geen zorgen. Neem contact met ons op en wij zoeken samen met u uit of u nog kan declareren. Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.