Ervaringen

Tevreden over onze service, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging? Wij horen het graag! Lees alle onderstaande beoordelingen van onze tevreden klanten.

11 Reactie's
 • J. Sablerolle
  Geplaatst op 15:54h, 25 augustus Beantwoorden

  Top service, prachtige collecties, kundige ervaren mensen! En een prettige sfeer, je voelt je meteen op je gemak! The Best in Town

 • Esther de Leeuw
  Geplaatst op 23:31h, 25 januari Beantwoorden

  Prettig geholpen. Vriendelijk en vakkundig personeel en een super goede service!!!

 • Leon Bekker
  Geplaatst op 19:08h, 11 april Beantwoorden

  Mooie monturen en enthousiaste, eerlijke medewerkers. Meer heb je niet nodig.

 • Laurens Wolbert
  Geplaatst op 19:25h, 04 mei Beantwoorden

  Van het begin af aan al klant bij Nieuwstadoptiek, geen dag spijt van. Goede bediening, zeer gastvrij, helder en goed advies uitstekende service. Een echte aanrader.

 • timonhendriks
  Geplaatst op 13:38h, 27 oktober Beantwoorden

  Deze week ben ik naar Nieuwstad Optiek geweest om een nieuwe bril uit te kiezen. Ik werd snel en goed geholpen. Ben nu nog steeds erg blij met mijn nieuw bril. Ik zou iedereen willen adviseren om hier een bril te kopen!

 • Angelique du Plessis
  Geplaatst op 20:41h, 17 november Beantwoorden

  Super advies en goed geholpen .
  Nemen de tijd voor je en zeer geduldig en vriendelijk !!
  Top!!?

 • Lisa schreuder
  Geplaatst op 15:21h, 05 december Beantwoorden

  Voor de tweede keer een bril gekocht bij nieuwstad optiek. Zeer tevreden. Veel ervaring en erg lieve mensen . Je word gelijk geholpen en weten precies wat bij je past . Ook hebben ze een breed en uniek assortiment . Ik adviseer iedereen dan ook om bij hun langs te gaan!

 • Shelly Krabbenborg
  Geplaatst op 11:16h, 10 december Beantwoorden

  Maand geleden hier voor het eerst binnen gelopen. Was alle opticiens in Doetinchem al langs geweest maar nergens hadden ze de bril die ik zocht. Bij nieuwstad optiek kwam ik binnen lopen en weer zag ik mijn bril nergens. De medewerkster in de winkel ging gelijk samen met mij in een data bestand op de computer op zoek. Ik mocht een stuk of 6 brillen uitzoeken die ik mooi vond. Deze heeft ze voor me besteld. Een aantal dagen later waren deze in de winkel en kon ik ze passen. En ja hoor, daar zat mijn droombril tussen!

  Helemaal blij heb ik mijn droombril mee naar huis genomen. Eenmaal thuis vond ik toch het neus tussenschot wat breed. Toch nog even terug gegaan naar de winkel en gevraagd of dit iets bijgeslepen kon worden. Samen met mij hebben ze de opties overwogen en uiteindelijk zijn we samen tot een goeie oplossing gekomen: het kon iets aangeslepen worden (wel op eigen risico). Maar de bril is nog steeds stevig en dankzij hun luisterend oor en goeie service hebben ze mij ontzettend gelukkig gemaakt!!

 • Sylvia Vis
  Geplaatst op 10:48h, 21 juni Beantwoorden

  Hele lieve vakbekwame mensen die weten wat ze doen. Samen hebben we leuke brillen uitgezocht,zowel een gewone bril en een aantal zonnebrillen. Een heel mooi assortiment en veel keus. En de brillen zitten ook meteen goed . Ik weet waar ik mijn volgende bril weer ga kopen.

 • Jeanny Habraken
  Geplaatst op 10:37h, 06 september Beantwoorden

  Gister voor mijn zoon 2 nieuwe brillen uitgezocht.De oude waarvan het pootje was afgebroken werd voor me gelijmd zodat hij even vooruit kon totdat zijn brilglazen binnen komen.Ik werd erg vriendelijk geholpen en goed geadviseerd over welke bril ik het beste kon nemen.Ook fijn is het kinder hoekje waar de kids even kunnen tekenen.Ik kom hier vaker terug als ik weer een bril voor mijn zoon of mezelf nodig heb.

 • Yozua Patiño
  Geplaatst op 17:43h, 01 juli Beantwoorden

  Ik liep gewoon naar binnen om te vragen of ze de schroeven van mijn bril konden vastdraaien, en terwijl ik wachtte zag ik een montuur die ik erg leuk vond. Dus ik vroeg of het mogelijk was om een afspraak te maken en het liefst als het gelijk kon, ze hebben hun afspraken nagekeken op hun computer en ik werd gelijk geholpen.
  Dus ik ben zeer goed geholpen, goede advies gekregen en het is zeker een aanrader.

Geef een reactie