Oogmeting Doetinchem

Ziet u niet meer zo scherp? Of heeft u moeite met lezen? Misschien bent u toe aan een (andere) bril of nieuwe lenzen. Maak een afspraak voor een deskundige oogmeting door een van onze gediplomeerde opticiens bij Nieuwstad Optiek in Doetinchem. De opticien neemt graag alle tijd om te bepalen hoe we u het beste kunnen helpen en denkt met u mee over de juiste kijkoplossing.

Hoe werkt de gratis oogmeting?

Met behulp van onze oogmeetapparatuur bepalen we de sterkte van uw ogen. Daarna meten we de gezichtsscherpte voor elk oog. Aanvullend verrichten we enkele metingen om een eventuele afwijking in kaart te brengen. Ook bekijken we de samenwerking tussen uw ogen. Op basis van het resultaat van de oogmeting stellen we vervolgens samen met u zorgvuldig een bril of lenzen naar wens samen. Daarnaast werken wij zeer nauw samen met de oogartsen van het Slingeland ziekenhuis en Zonnestraal oogziekenhuis.

Waarom Nieuwstad Optiek?

Gratis oogmeting, deskundig advies

Wij meten uw ogen met de nieuwste technieken

Zelf uw online afspraak maken, geen wachttijden

Plan uw oogmeting of contactlenscontrole in onze online agenda.

Voor elke situatie snel de juiste oplossing

Wij denken graag met u mee over uw kijkwensen

Uw brillenvergoeding goed geregeld

Wij stemmen alles af met uw zorgverzekeraar

Ook gratis uw ogen laten meten?

Plan uw afspraak direct in onze online agenda. Selecteer de gewenste afspraak, kies een geschikte datum en tijd, vul uw vraag in en klaar! Makkelijker kan bijna niet.

Laden...

Laat ons u terugbellen

Wilt u meer weten over de oogmeting bij Nieuwstad Optiek? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.