Over Nieuwstad Optiek

Maak kennis met onze deskundige opticiens: Joey Scott en Rose van Loo. Twee vakbekwame opticiens met een gedegen opleiding en meer dan 14 jaar ervaring bij diverse optiekzaken.

Joey

Joey Scott

“Wat Nieuwstad Optiek uniek maakt, is dat wij ons onderscheiden door een zeer ruim assortiment monturen én (zonne)glazen op voorraad. Zo kan uw bril al binnen één uur klaar zijn. Het bieden van de beste service, de klant naar buiten zien lopen met een glimlach op het gezicht, daar doe ik het voor! Daarnaast kunnen wij ook een bril voor u ontwerpen. Heeft u bijvoorbeeld randloos montuur gezien, maar wilt u daar een andere vorm glazen in hebben? Geen probleem, ik maak het voor u op maat zodat de bril perfect aansluit op uw gezicht.”

Hover Image
Rose

Rose van Loo

“Wij durven rustig te zeggen dat we voor ieder gezicht een passende bril hebben. Kunt u in onze uitgebreide collecties niets vinden, dan gaan wij op zoek naar het montuur wat het best bij u past. Het leuke aan dit werk vind ik dat ik het hele proces mag doorlopen. De oogmeting verrichten, op zoek gaan naar het juiste montuur, de juiste glazen adviseren en de bril maken. Ik ben pas blij als u tevreden naar huis gaat. U kunt ook altijd binnenlopen voor een servicebeurt voor de bril of gewoon voor een praatje en een kopje koffie of thee. Wij staan altijd voor u klaar!”

Oog voor uw kijkwensen

Bij Nieuwstad Optiek gaan we voor 101% vakmanschap, kwaliteit en service. Dat begint al bij het feit dat u zelf online uw afspraak kunt maken in onze agenda, zonder wachttijden. Uw ogen worden altijd gemeten door een van onze deskundige opticiens en wij nemen alle tijd om samen met u de perfecte bril of lenzen voor uw situatie samen te stellen.

Kies uit onze uitgebreide collectie handgemaakte monturen, brillenglazen en lenzen. Ons advies op maat zorgt ervoor dat uw bril van uitstekende kwaliteit is. Al onze brillenglazen slijpen we zelf in ons eigen slijpatelier. En ook het afmonteren doen we in onze brillenwinkel. Zo garanderen we u het beste resultaat!

Uw brillenvergoeding ook goed geregeld

Eerst betalen, factuur uitprinten en daarna indienen bij uw zorgverzekeraar? Niet nodig, want bij Nieuwstad Optiek declareren we uw brillenvergoeding rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. Eerst weten tot welk bedrag uw bril wordt vergoed? Met uw toestemming vragen wij het direct op bij uw zorgverzekeraar.

Laat ons u terugbellen

Vragen over onze brillen of lenzen? Persoonlijk advies over de beste oplossing voor uw situatie? Onze deskundige opticiens in Doetinchem nemen graag contact met u op.